El port acull divendres un concert d’havaneres

  0
  49

  27/06/2012 – Es tracta d'una activitat emmarcada dins del programa de dinamització d'estiu del port, que també proposa, pel 8 de juliol, una jornada de portes obertes per provar l'esport del rem.

  El Port Esportiu de Badalona acull aquest divendres un concert d’havaneres a càrrec del grup de Badalona Barcanova. L’actuació començarà a les 22.00 hores i en el descans s’oferirà rom cremat als assistents. L’espai triat és el Moll Nord, en la petita plaça configurada entre diferents terrasses de l’àrea de restauració. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en el programa de dinamització d’estiu del port.

   

  D’altra banda, en l’àmbit de les activitats orientades al foment de la pràctica d’esports nàutics, per al diumenge 8 de juliol s’ha programat una jornada de portes obertes per acostar el rem a tota la ciutat. Així, apartir de les 9.30 hores, amb relleus de tripulacions cada 45 minuts, llaguts del Club de Rem Badalona, de la secció de rem del Club Natació Badalona i de la secció de rem del Club Nàutic Betulo estaran a disposició de tothom qui vulgui practicar un esport ben saludable a l’aire lliure, en una pista excepcional com és el mar. Les persones interessades s’han d’adreçar a Marina Badalona , des d’on se’ls respondrà tot assignant hora i llagut. Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes a tota la ciutat.