El Prat acaba guanyant un partit no apte per a cardíacs (105 a 101)

0
    25

04/11/2013
    Els de Carles Duran van necessitar de 2 pròrrogues per desfer-se de l'Azpeitia basc

El Prat va tornar al camí de la victòria a casa en vèncer a l'Azpeitia basc per 105 a 101 després de 2 pròrrogues
    Els donostiarres, que encara no s'han estrenat a la competició, van ser un rival durissim pel Prat, que li va faltar continuïtat defensiva per tancar el matx abans dels 50 minuts.

Ja des de l'inici van ser els de Iker Bueno els que portaven la iniciativa del partit. Dirigits per l'exverd-i-negre Xavi Assalit i amb l'eficàcia de Lander Lasa, els visitants van obrir un primer forat (14 a 22 min 10).

Al 2n període, la lleugera millora defensiva va equilibrar el joc dels potablava. Els veterans Piru i Vilanova donaven sentit al joc i el millor jugador del partit, Nogués, començava el seu recital per arriba a la mitja part només 1 punt per sota (34 a 35).

A la represa, el partit va embogir i es va convertir en un festival de punts. Nogués (11 punts) i Sans (10), van liderar l'atac dels pratencs, que no aconseguia tancar bé la defensa i va tornar a encaixar 23 punts (63 a 58)

Al darrer quart, les errades defensives van seguir donant vida a l'Azpeitia, que es va enganxar al partit aprofitant el desencert dels locals. D'aquesta manera, només un triple d'Abalde a l'últim minut va aconseguir forçar la 1a pròrroga (73 a 73).

Al temps extra, el Prat va fer un rentat de cara i amb un inspiradíssim Nogués, va mirar d'imposar-se tant en el marcador com mentalment. Tot i això, dos triples dels visitants van acabar forçant la 2a pròrroga (88 a 88).

Aquest cop sí però, l'esforç inicial dels potablava va tenir recompensa. De la mà de Piru, Abalde i Nogués, els de Carles duran van agafar un avantatge de 10 punts (105 a 95), que ni els triples a la desesperada de l'Azpeitia van poder reduir.

El millor del partit va ser José Nogués amb 24 punts i 4 triples per 33 de valoració.

El proper partit del Prat serà dissabte a les 19:30 a la pista de l'Amics Castelló, l'equip que els va eliminar l'any passat al Play Off.