El Prat agafa velocitat de la mà dels vinculats (96-81)

0
    24

18/12/2016 – Triomf contra un rival directe com el Marín amb un 45 de valoració sumat entre López-Arostegui, Costa i Bieshaar.

El CB Prat torna a carburar i a guanyar partits. En les dues darreres jornades, el conjunt de Roberto Sánchez ha encadenat les seves anotacions més altes de tota la temporada (97 i 96 punts), fita que l’ha dut a sumar dos triomfs seguits.

Ahir contra el Marín, el vinculat del Divina Seguros Joventut es jugava mantenir a ratlla un rival directe per la salvació. Els gallecs, amb Marc Bauzà (4 punts i 1 rebot en 8 minuts) i Albert Homs (8 punts i 4 rebots en 15 minuts) dins del seu ‘roster’ no podrien aturar l’oda ofensiva potablava.

El Prat (6/9), catorzè classificat, comptaria amb una gran versió de Xabi López-Arostegui, Sergi Costa i Terrence Bieshaar (45 de valoració entre els tres) i disposaria d’una gran arma: el triple (16/35). De fet, menys Óscar Amo, tota la resta dels jugadors potablaves anotarien de tres.

Els locals obrien les primeres diferències amb un parcial de 11 a 0 (18-7) i després del primer quart (25-15) continuarien marcant distàncies. Sese anotava des de l’exterior per situar el +13 en el marcador (30-17), però llavors arribaria la reacció del Marín (34-29).

Amb bons minuts d’Homs, els gallecs marxarien al descans recuperats del cop (42-36), arribant-se a posar a només dos punts de l’empat en la represa (45-43). En el moment de la veritat, però, el Prat comptaria amb molts més referents a pista, tant per dins (Ortega i Bieshaar) com per fora (López-Arostegui, Ros, Costa i Sese).

Guiat pel triple, el Prat faria un parcial demolidor (66-47) i el Marín ja no podria sobreviure durant més minuts (96-81). L’equip de Sánchez agafa aire abans de visitar Palma el pròxim dimarts (20:30h).

El paper dels vinculats

Xabi López-Arostegui: 13 punts (6/11), 7 rebots, 2 assistències i 16 de valoració en 25 minuts.

Sergi Costa: 8 punts (3/4), 3 rebots, 4 assistències i 14 de valoració en 22 minuts.

Terrence Bieshaar: 13 punts (5/7), 2 rebots, 1 assistència i 15 de valoració en 22 minuts.

Óscar Amo: 2 punts (1/1) i -3 de valoració en 13 minuts.