El Prat cau en el retrobament amb Sans (67-65)

0
    36

05/11/2016 – El base menorquí debuta amb l’Actel Força Lleida derrotant els seus companys del vinculat del Divina Seguros Joventut.

El CB Prat ha passat del cel a l’infern en només un mes de competició. De començar la LEB Or sorprenent tothom (3/0), el conjunt de Roberto Sánchez ha caigut en una dinàmica negativa de resultats que ha tallat el gran inici de temporada fet pels potablaves.

Ahir a Barris Nord, el Prat encaixaria la quarta derrota consecutiva, caient en un final a cara o creu contra l’actual líder: l’Actel Força Lleida. El bloc de Borja Comenge estaria liderat per Garret Nevels (20 punts i 22 de valoració) i també comptaria dins de les seves files amb el debutant Agustí Sans.

El base, amb alguns minuts ACB amb la Penya, deixaria aquesta temporada el club que l’ha vist créixer per buscar noves experiències. L’Actel el va signar fa uns dies i el menorquí s’estrenaria contra el Prat (2 punts, 2 rebots, 1 assistència i 3 recuperacions en 14 minuts).

La primera part del Prat seria massa irregular, arribant inclús a perdre per una diferència àmplia (28-17), però després del descans (34-29) l’aparició de Gerbert Martí faria canviar la tendència del xoc. Ajudat per la feina de Forcada i Ortega, el conjunt de Sánchez completaria un parcial de 0 a 7 que el faria somiar amb la remuntada (66-65).

Mancant mig minut, tot restava obert i Nevels hauria d’anar a la línia de personal per anotar un tir lliure que deixava el Lleida guanyant per dos punts (67-65). El CB Prat disposaria d’una possessió per mirar de guanyar, però la pissarra potablava no funcionaria amb encert.

Dels vinculats del Divina Seguros, Terrence Bieshaar (7 punts, 3 rebots i 7 de valoració en 20 minuts) i Xabi López-Arostegui (2 punts, 8 rebots i 6 de valoració en 24 minuts) serien els més inspirats. Costa (3 punts, 1 rebot, 1 assistència i 3 de valoració en 20 minuts) i Amo (-2) també tindrien participació.

Aquesta derrota deixa el CB Prat en la zona mitja de la classificació (3/4) i pensant ja en intentar reaccionar el pròxim dimarts a casa contra el Breogán (20:30h).