El Prat demostra fortalesa mental per vèncer el líder (80-70)

0
    21

26/03/2017 – Els potablaves tallen una ratxa de quatre derrotes consecutives contra un dels rivals més regulars de la LEB Or: el Retabet.es GBC.

En el moment de més dificultat és on s’ha de demostrar més caràcter. El CB Prat se la jugava al Joan Busquets en la visita del Retabet.es GBC (20/9) al Baix Llobregat, rival que aterrava al pavelló potablava com a líder de la LEB Or.

El vinculat del Divina Seguros, tretzè classificat (11/18), necessitava guanyar després d’encadenar quatre derrotes i de quedar-se a només dos partits de la zona de descens. La reacció arribaria contra l’adversari més regular, bloc liderat per un Carlson (29 de valoració) ben compensat per les dobles figures de Pep Ortega (26).

Ajudant l’interior hi hauria Marc Sese (14 punts), sempre disposat a aportar en tasques ofensives en moments importants. Com a equip, el Prat podria mantenir un nivell d’encert notable (42% en T3) i es veuria beneficiat per la lesió soferta per Slezas al llarg del primer quart del xoc (20-15).

GBC perdia un interior i un dels seus millors passadors i, a més, no aconseguia travar el partit per evitar que el Prat continués anotant des de l’exterior. El bloc de Roberto Sánchez arribaria al descans amb vuit triples convertits (43-31) i oferint bones sensacions col·lectives en defensa.

En la represa arribarien els pitjors moments del Prat i inclús el Retabet s’arribaria a posar per davant (57-59). Les dificultats del vinculat, però, quedarien superades amb un parcial de 23 a 11 que li donaria la vuitena victòria de la temporada a la LEB Or (80-70).

El Magia Huesca (8/20) té encara un partit menys, però torna a estar a tres de distància obrint la zona de descens. La setmana vinent, al Prat li toca visitar Melilla.