El Prat es recupera a Vitòria (74 a 79)

0
    28

29/10/2013

Els potablava van fer un partit molt seriós en defensa i sota les anelles en el que va destacar Caven amb 21 punts i un 6 de 9 en triples

El Prat Joventut es va refer de la contundent derrota de la setmana passada contra el Cambados, i va derrotat l'Araberri de Vitòria a domicili per 74 a 79.

Aquest cop sí, Carles Duran va poder comptar amb Caven, que ha de ser un dels referents aquest any, i el finés va acabar sent el millor jugador del partit.
    L'encert exterior de l'aler (6 de 9 en triples) i la bona feina de tot l'equip tant al darrere com sobretot prop de les anelles, van ser les claus del partit.

Tot i que l'Araberri va ser el que va sortir millor (5 a 0) 3 triples al 1r quart, 2 de Caven i un de Vilanova, van capgirar el marcador (13 a 16).
    El conjunt basc es mantenia ferm en el seu treball, però cada cop que s'acostava, el Prat aprofitava del seu encert exterior per mantenir el matx igualat (36 a 34).
    En aquest 2n quart, Nikolic va aprofitar els espais en atac per dominar sota els taulells.

A la represa, els locals van arribar a gaudir d'un avantatge de 5 punts (39 a 34) però dos triples de Caven, i la feina de la parella interior Serrano-Nikolic, va permetre etzibar un 0 a 12 que va canviar la tendència del matx (39 a 46).

A falta de 7 minuts, el Prat va aconseguir la màxima d'11 punts, però llavors el partit va embogir, i l'Araberri va aprofitar-se de les pèrdues de pilota dels potablava per posar-se per davant a falta de 3 minuts (68 a 67).

De nou Caven va ser el salvador des del 6,75 i va fer entrar l'equip per davant abans del serial de tirs lliures que va confirmar el triomf.
    L'aler vinculat va acabar amb 21 de valoració i va estar ben secundat per Nikolic (17) Serrano i Piru (15) i Vilanova (11).

El proper partit del Prat serà dissabte a les 18:15 a casa contra l'Azpeitia.