El Prat es veu superat pel Cambados (53 a 81)

  0
  club-basquet-prat-perd-contra-el-conservas-cambados.jpg

  21/10/2013
  Els potablava van tenir un dia nefast, tot el contrari dels gallecs, que van estar encertats quan tocava

  El Prat Joventut no va poder sumar la 2a victòria de la temporada en aquesta sèrie de 3 partits inicials seguits a casa i va caure contra el Cambados gallec per un contundent 53 a 81

  El conjunt de Carles Duran, que no va poder comptar amb Sans i Caven que van anar convocats amb el FIATC Joventut, va ser inferior en tot els aspectes i es va veure per un rival que va fer un partit rodó.

  Així, des de l'inici, els gallecs van començar a obrir un forat que no es va tornar a tancar (5 a 12 i 11 a 21 al min 10). 
  Sense encert exterior (1 de 12 en triples) els potablava no trobaven la manera d'atacar i s'estavellaven contra la defensa del Cambados, que va provocar 13 pilotes perdudes a la mitja part (27 a 45). 

  A la represa, lluny d'haver-hi una reacció, l'encert visitant va acabar de rematar al Prat. Amb els triples de Taylor, Garcia i Merino, els visitants van etzibar un 0 a 13 totalment definitiu

  Amb més cor que bàsquet, el Prat va intentar agafar-se al partit, però el Cambados no va donar cap opció i es mantenia ferm en el camí del triomf (41 a 66).
  Amb el partit decidit, el joc es va travar encara més i cap dels dos equips va encadenar bons atacs per tancar el matx amb una diferència encara més gran (53 a 81). 

  El millor jugador del pratencs va ser Roger Vilanova, que va anotar 10 punts, va capturar 5 rebots i va repartir 4 assistències en els 31 minuts que va ser a pista.

  El proper compromís del Prat serà dissabte a les 19:30 a la pista de l'Araberri de Vitòria.