El Prat s’acostuma a guanyar (79-70)

  0
  club-basqet-prat-guanya-a-pista-del-ourense.jpg

  15/01/2017 – L’equip vinculat del Divina Seguros Joventut iguala la millor ratxa de resultats de la temporada després de vèncer el Calzados Robusta.

   

  El CB Prat ja és, empatat amb el Palència, el segon equip més en forma de la LEB Or. Després de sumar la tercera victòria consecutiva, igualant la millor ratxa de la temporada, els deixebles de Roberto Sánchez es consoliden en la zona tranquil·la de la classificació. El Prat és tretzè (9/10) i ja té el play-off molt més a prop que el descens (a cinc partits).

   

  Malgrat no comptar amb Xabi López-Arostegui i Xavi Forcada, el vinculat del Divina sabria explotar el seu potencial per imposar-se al Calzados Robusta. El 10 de 24 en triples aconseguit pels potablaves seria clau, igual que l’aportació coral de la línia exterior.

   

  Pep Ortega obria foc en el partit liderat el Prat fins al 14 a 6, tot i que el Clavijo seria capaç de remuntar abans de tancar el període. Una esmaixada d’Herun capgirava la situació (22-23), però el bloc de Sánchez tornaria a assolir el control gràcies als triples i a un millor rendiment de les rotacions (43-36).

   

  En la represa, la màxima diferència local arribaria amb el 60 a 43: un +17 que deixava el matx encarrilat. Només començar l’últim parcial, un triple de Moix enterrava definitivament la resistència del Calzados (79-70).

   

  El paper dels vinculats

   

  Sergi Costa: 9 punts, 2 rebots, 4 assistències i 14 de valoració en 28 minuts.

  Óscar Amo: 6 punts, 2 rebots i 2 de valoració en 17 minuts.

  Terrence Bieshaar: 4 punts, 1 rebot i 3 de valoració en 19 minuts.

  Pol Molins: 2 punts i 2 de valoració en 2 minuts.