El president presenta el nou cos tècnic

  0
  1371050947176.jpg

  13/06/2013 – Ahir a la tarda va tenir lloc al Camp del Centenari la presentació oficial de Piti Belmonte com a nou entrenador del CF Badalona

  El màxim dirigent del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, va ser ahir l'encarregat de presentar de manera pública a Piti Belmonte com a nou entrenador del primer equip de l'entitat. Amb l'ex del Sant Andreu també hi eren Luís Blanco, Toni Gil i Rubén Casado, a qui el propi Belmonte va anomenar "el nucli dur" del nou cos tècnic escapulat.

   

  Tant el president com Piti van fer menció en els seus parlaments a l'anterior equip de treball badaloní. Sánchez va agrair de manera reiterada la contribució d'Albert Càmara, José Delgado i Luis Guilera i els va desitjar molta sort en les seves aventures futures. No va descartar que algun d'ells seguís en alguna altra funció dintre del club, però aquesta opció sembla molt complicada després que el curs passat fossin els principals responsables del primer equip; un primer equip en el qual ja no hi tenen cabuda. En Piti Belmonte va dir al respecte que la situació li era complicada, perquè eren persones amb les quals havia coincidit.

   

  El nou tècnic escapulat va donar les gràcies a la directiva per la confiança atorgada. Va expressar que una vegada acabat el curs, tenia molt clar que la seva etapa al Sant Andreu estava acabada, i que el Badalona havia estat el destí perfecte per continuar en la seva etapa formativa d'entrenador. Malgrat que només va estar-hi mitja temporada com a jugador, Belmonte va explicar que després de la seva etapa com a futbolista del club va marxar amb la intenció de tornar, amb la sensació que encara li quedaven coses que aportar al CF Badalona. 

   

  L'entrenador sabadellenc va reconèixer que aquests primers dies en el càrrec estaven sent estressants per les constants reunions amb la secretaria tècnica i va insistir en la seva confiança per poder fer "coses boniques". Respecte a la composició de la plantilla, va expressar que pretenen buscar l'equilibri perfecte entre l'experiència i la joventut per formar un equip de plenes garanties.