El programa de debat local Badaopina celebra el seu primer aniversari

  0

  25/06/2013 – L'espai emés a través d'Ona Mar FM tanca la temporada amb una sèrie de programes especials amb entrevistes i tertúlies.

  El programa de debat i opinió Badaopina de l’emissora Ona Mar FM celebra aquest mes de juny el seu primer aniversari. L’espai es va estrenar l’any passat amb una pre-temporada que del maig al juliol de 2012. La segona temporada completa (2012-2013), va començar el novembre i acabarà aquest proper de juliol, concretament el dimecres dia 10.

   

  El programa està presentat i dirigit per David Ramon Lopez, productor també d'altres projectes a la ciutat com la sèrie “El Carrer del Mar” o el programa d'humor i sàtira política a Internet el “Badalònia”. El productor i tècnic de so del programa és Jordi Prades i durant tota aquesta temporada pel Badaopina hi han anat passant els representants de les diverses formacions polítiques, tant dins del govern municipal de l'Ajuntament com aquelles que no tenen representació.

   

  Per celebrar aquest primer aniversari en antena l'equip del programa ha preparat uns programes especials fins a final de temporada. El primer va ser el dimecres dia 19, quan la taula de debat va estar composada únicament per veïns i veïnes.

   

  Demà, dia 26 visitarà el Badaopina el regidor i president de CiU Badalona, Ferran Falcó, de 21:00 a 21:30. El dimecres dia 3 de juliol visitarà l’emissora l'alcalde Xavier Garcia Albiol, per posar punt i final a la tanda d'entrevistes al Badaopina, que va ser encentada amb el regidor Carles Sagués de la coalició ICV-EUIA i la diputada de Ciutadans Inés Arrimadas.

   

  El darrer programa serà el dimecres 10 de juliol, on hi assistiran els tertulians que més han visitat el programa i faran un repàs del que ha donat de si la temporada i les solucions que voldrien poder veure en el que queda d'any.