El projecte d’innovació i ciència que s’ubicarà a l’edifici de la CACI

  0

  La Universitat Politècnica de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona signaran un acord per establir un centre d’investigació tecnològica a Badalona obert a la ciutadania.

  L’Ajuntament de Badalona i la Universitat Politècnica de Barcelona arriben a un acord, a través de la Fundació CIM UPC, per establir un nou centre d’investigació tecnològic a la ciutat, que es centrarà en la I+D i estarà vinculat a la impressió 3D i la transferència del coneixement a través de màsters i postgraus.

  El projecte serà obert als veïns i veïnes de la ciutat, mitjançant un espai perquè la ciutadania en pugui fer ús de forma activa; ajudant, alhora, a la dinamització de l’economia de Badalona i el seu teixit empresarial.

  El director de CIM UPC, José Maria Cabrera, ha explicat que: “La Universitat Politècnica de Catalunya vol aterrar a Badalona establint-se a la CACI amb un projecte d’innovació tecnològica de futur que aproparà la ciència a la ciutadania i que ajudarà a dinamitzar l’entorn, conjuntament amb les Tres Xemeneies”.

  Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Àlex Montornès ha destacat la importància de l’acord amb la UPC, ja que “portar la fundació CIM UPC ens permet donar un ús tecnològic a un edifici molt emblemàtic per la ciutat com la CACI i impulsar, des de Badalona, diferents aplicacions de la tecnologia d’impressió 3D, que serà clau per la ciència en el futur”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí