El PSC condemna “l’autoritarisme” del govern local en qüestions de mobilitat

  0
  59
  bicis.JPG

  02/10/2013 – Els socialistes reproven que Via Pública hagi tardat mesos en convocar el Consell de la Mobilitat i demana que es retiri "la irregularitat i arbitrària" prohibició de circular amb bici per la Rambla.

  Després de set mesos sense haver estat convocat, ahir dimarts es va reunir, per primera vegada aquest any, el Consell de la Mobilitat de Badalona, l’òrgan de participació ciutadana en els temes de mobilitat.

   

  El Consell arriba “quan la ineficàcia, la passivitat, la deixadesa i l’autoritarisme de la regidoria de Via Pública ha esdevingut un clam ciutadà”, considera el PSC. Un Consell, convocat urgentment, després que la Taula de Mobilitat, la plataforma transversal organitzada per la societat civil, reclamés la paraula al Ple i posés en evidència “les greus mancances” de l’executiu.

   

  El PSC fa fa costat a la Taula de la Mobilitat i reclama al govern municipal que retiri la “irregular i arbitrària” prohibició de la circulació de bicicletes per la Rambla i enceti un diàleg amb els sectors afectats per tal d’arribar a un acord consensuat que reguli i permeti la pacífica convivència de vianants i ciclistes als diferents carrers de la ciutat.

   

  En paraules del president del grup municipal socialista, Jordi Serra, “aquest és un exemple més de la facilitat que té el govern d’Albiol per generar problemes, divisions i crispació en la ciutat.”

   

  “S’ha abordat de forma autoritària tot generant més problemes dels que suposadament volia solucionar”, etziba el líder del PSC.