El PSC demana la retirada d’un nou plafó informatiu instal·lat a la plaça de la Vila

  0
  plafo.jpg

  30/04/2013 – Els socialistes creuen que no té cap funció informativa, que està al servei de l'alcalde i que dificulta la mobilitat; el govern explica que la pantalla aviat esdevindrà interactiva i es podran consultar des del mapa de la ciutat a l'agenda cultural.

  L’Ajuntament de Badalona ha instal·lat recentment un plafó publicitari a la plaça de la Vila que no ha tardat en despertar la contrarietat de l’oposició. Ahir mateix, el PSC etzibava que es tracta d’un element sense funció “informativa adreçada al ciutadà”, i que “simplement es limita a passar fotografies, algunes al servei de la vanitat de l’alcalde”. Els socialistes reclamen la retirada del plafó perquè, diuen, “no compleix cap funció informativa, dificulta la mobilitat i està allunyat de l’estètica de la plaça”.

   

  El govern municipal, per la seva part, ha explicat que es tracta d’una eina de difusió de la ciutat que es troba en una primera fase i amb la que els comerciants s’han mostrat d’acord. La regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Bertran, esclareix que aviat serà una pantalla interactiva en la que es podran consultar informacions diverses, com ara l’agenda cultural dels teatres de la ciutat, la programació de les Festes de Maig, mapa de la ciutat i restaurants de l’entorn, entre d’altres qüestions. La intenció és que acabi sent un recurs més a través del qual els veïns puguin fer tràmits municipals i que, llavors, s’instal·lin més per la ciutat.