El PSC insta al compliment dels acords en favor de l’Escola Montigalà

  0
  51

  21/06/2012 – El grup municipal socialista demanarà en el proper Ple que es respecti l'acord en favor de la construcció d'una escola de primària i secundària.

  Davant la decepció de les les prop de les 200 famílies de l'Escola Montigalà que van veure com la Comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya rebutjava, amb el vots contraris de CiU i l’abstenció del PP, una proposta de resolució presentada pel PSC per tal que es prioritzés la construcció de l’escola de primària compromesa en els acords que l’anterior govern municipal va assolir el 2010 amb el govern de la Generalitat, el grup municipal socialista presenta una moció al Ple per a que sigui l’Ajuntament qui insti al govern de la Generalitat a complir amb aquests acords.

   

  Aquests acords preveien la construcció d’una zona educativa de 0 a 16 anys a la plaça de Manuel Moreno Mauricio de Montigalà. Un compromís que havia de fer-se realitat a partir de l’any 2013. El projecte havia d’integrar l’escola bressol UNI DORI, realitzada a càrrec de l’Ajuntament i inaugurada fa dos cursos, una nova escola de primària que substituís els barracots actualment existents, a més d’un Institut per a joves fins els 16 anys.

   

  La Moció insta al govern de la Generalitat a procedir a la redacció del projecte executiu del nou edifici dins de l’exercici de 2012 per tal que es construeixi i estigui disponible a l’inici del curs 2013-2014. La Moció contempla també que, en tant que no es construeix la nova escola, s’adeqüin a les normes vigents les instal·lacions provisionals de l’escola, habilitant un pati de joc, una biblioteca, un gimnàs i un espai per a ús de l’AMPA i les famílies dels alumnes.

   

  A continuació, la nota de premsa: