El PSC torna a carregar contra la promesa “incomplerta” dels llibres de text gratuïts

  0
  libros.jpg

  17/09/2014 – Els socialistes acusen Garcia Albiol d'incomplir per quart curs el seu compromís: "Era una arma electoral, volien vots a canvi d'una mentida".

  30.800 alumnes de educació infantil, primària i secundaria van començar el curs escolar el passat dilluns i el PSC de Badalona no ha desaprofitat l’ocasió per carregar contra la promesa de Garcia Albiol dels llibres de text gratuïts que tantes polèmiques i debats polítics ha despertat en els darrers anys.

   

  Els socialistes etziben que l’alcalde “ha incomplert quatre vegades” el seu compromís electoral: “Sabien que era una promesa que no podien complir. Era una arma electoral, volien vots a canvi d’una mentida”, exclama el president del grup, Jordi Serra. En contraposició a la proposta del PP, el PSC recorda que els tres grups de l’oposició van presentar una alternativa a les ajudes del govern local basada en la socialització i reutilització dels llibres, un programa, diuen, que “sí garantiria la practica gratuïtat per a les famílies en poc temps”.

   

  A més de la polèmica dels llibres, els socialistes acusen el govern d’Albiol de no haver equipat el Baldiri amb el ja famós ascensor durant aquest estiu i de l’estancament dels projectes dels nous edificis de les escoles Badalona Port, Montigalà i l’Institut Ventura Gassol.

   

  Des del govern local insisteixen en què el PP va portar a Ple una proposta per distribuir ajudes per als llibres de text que els tres grups de l’oposició van tombar.