El restaurant badaloní BonRollo, millor local a domicili de Catalunya, Aragó i Baleares

  0
  bon rollo.png

  28/06/2017 – El negoci, que va ser el millor valorat de Just Eat el 2016, ha guanyat un dels premis de la primera edició convocada per la plataforma gastronòmica.

  El restaurant badaloní BonRollo ha guanyat aquest dilluns a la nit el guardó a millor negoci de menjar a domicili de la zona de Catalunya, Aragó i Balears en el marc de la primera edició dels Premis Just Eat. Presentada per Santi Millán, la gala ha tingut lloc a Madrid, on el propietari del local, Iban Maçanet, ha recollit el premi, que també està dotat amb 500 euros per a material i recursos culinaris.

   

  L'establiment, ubicat al barri del Centre, ja va ser el millor valorat de tot Espanya a la plataforma Just Eat durant el 2016, i ara consolida el seu bon funcionament amb aquest títol que li ha estat atorgat en els primers premis que convoca la marca de menjar a domicili. BonRollo basa la seva cuina en una mena de burritos farcits de menjar casolà i mediterrani, i distribueix comandes a Montgat, Tiana, Santa Coloma i Sant Adrià, a més de Badalona.