El restaurant Sant Anastasi del Port engega un cicle de recitals poètics

  0
  58
  DSC_0457.jpg

  07/04/2014 – Durant uns tres meses, l’establiment portarà, cada dimarts a partir de les 19.30h, poetes i autors d’estils molt diferents per deleitar amb les seves obres els assistents durant mitja hora cadascun.

  El restaurant Sant Anastasi, situat al Port de Badalona,  va engegar la passada setmana un cicle de recitals poètics anomenat Badasia. Durant uns tres meses, l’establiment portarà, cada dimarts a partir de les 19.30h, poetes i autors d’estils molt diferents per deleitar amb les seves obres els assistents durant mitja hora cadascun. La nota més original de la iniciativa és que, després del torn dels ‘professionals’, el local deixarà una estona de micro obert perquè qualsevol personal del públic pugi a recitar els seus propis poemes.

   

  Els impulsors del cicle han explicat que tractaran de portar artistes molt diferents cada setmana: grups de poesía social, poetes més moderns, d’altres més clàssics, i fins i tot una performance improvisada amb saxofon. Molts d’ells, expliquen, provenen d’un col·lectiu d’escriptors barcelonins anomenat El laberinto de Ariadna. Els organitzadors esperen que el cicle doni un impuls i faci del port, poc a poc, un punt de referència cultural.