El retrobament dels herois

  0
  foto port.jpg

  27/04/2014
  Els jugadors i consellers del 94 es van retrobar en un acte únc

  Els heroïs del 94 ja són tots a Badalona.
  Ahir es van reunir per sopar al restaurant La Fonda del Port Olímpic on es van viure escenes molt emotives entre els jugadors i els directius d'aquell equip. Mike Smith i Corny Thompson, per ser els que viuen més lluny, van ser els més buscats per tothom.
  En especial el "papi" que no va parar de fer-se fotos durant tota la nit, moltes d'elles buscades pels seus excompanys que l'idolatren.

  Al sopar, el president Jordi Villacampa va fer un discurs semblant al que va pronunciar hores més tard a la discoteca Titus carpa. Parlant com a president més que com a jugador, Villacampa va agraïr als jugdors el seu compromís després d'Istambul per seguir confiant en aquell projecte.

  Després de l'àpat, la comitiva va marxar cap a la popular discoteca badalonina on una multitud els esperava per aclamar-los i fer-se fotos amb ells. Els jugadors van ser presentats públicament entre aplaudiments, i Jordi Villacampa, en represeentació del club, va entregar una placa commemorativa a Ramon fonollà, propietri de la discoteca i del titus Platja que va aplegar tanta gent en aquella fina,

  Els actes continuen avui amb la recepció oficial de l'Ajuntament, seguit d'un dinar al restaurant Mikako's, i de l'homenatge a la mitja part del partit entre el FIATc Joventut i el Gran Canària.