El Roser surt viu de Santa Coloma (79 a 75)

0
    36
    x publicar.JPG

20/05/2013
    Els colomencs havien arribat a dominar per més 10 punts en diverses ocasions, però aniran a l'Estació del Nord amb només 4 punts de renda
    Estadística

L'eliminatòria entre el Santa Coloma i el Roser s'acabarà decidint a Barcelona.
    El Santa Coloma no va saber rematar al Roser, al que va tenir contra les cordes en molts moments del partit, i només tindrà 4 punts d'avantatge de cara a la tornada.

Els colomencs van dur la iniciativa en tot moment i van sobrepassar els 10 punts en diferents fases el partit, però el Roser sempre es va tornar a aferrar al matx i va saber jugar millor les últimes jugades.

L'agressivitat defensiva i la superioritat en algunes posicions concretes, havien permès al Santa Coloma dominar el marcador a la primera part.
    Joel Rodríguez i Berenguer feien el que volien amb el seu defensor, mentre que el Roser es mantenia amb jugades aïllades de Sada i la feina constant de Llobet, que va transformar tot el que recollia (41 a 34).

A la represa, els barcelonins van sortir més agressius i van forçar 3 faltes en menys d'un minut.
    Tot i això, no estaven clarividents en atac i 6 punts seguits de Berenguer van estirar la goma (47 a 38).

El Roser però, va persistir amb la defensa zonal i mica a mica va tornar a acostar-se (49 a 44), però contenir l'encert exterior del Santa Coloma és difícil i en un 3 i no res, amb 2 triples d'Eñeso i Eric Balagué, la diferència va tornar als 11 (55 a 44) per acabar a 9 al final del quart després d'un triple llunyà de Sada (60 a 51).

A partir d'aquell moment, el Santa Coloma va seguir dominant, però el Roser va començar a donar pilotes a Sada, el seu referent, al que fins aquell moment no havien buscat gaire.

Davant la bona defensa del Santa Coloma, cada pilota que tocava el de Badalona, acabava en alguna cosa positiva per mantenir al seu equip.

El Santa Coloma seguia dominant per dins amb Berenguer i per fora amb Eñeso que clavava el 3r triples de la segona part per posar el 67 a 55 a 5 minuts pel final.

Cristian Bañuelos va optar per sorprendre amb una defensa 3-2 que li va permetre aguantar la diferència fins que quedaven 3 minuts (72 a 63), però un 3+1 de Sada i els errors en els tirs lliures van tornar a ajustar el marcador (74 a 69).

Tot i que Berenguer i Solé van tornar a posar els 10 en dues jugades ràpides, el Roser mai va perdre el cap i amb bones defenses i atacs, va ser el que millor va jugar després del serial de temps morts per sortir viu de Santa Coloma.

La tornada es jugarà el proper diumenge a les 12:30 al pavelló de l'estació del nord.