El Rugbi Badalona perd davant el Mataró en l’inici de temporada

  0
  rugbi.jpg

  11/10/2016 – Per 28 a 12, els Taurons reben la primera derrota de la temporada davant el campió de la segona divisió catalana.

  El Rugbi Club Badalona va perdre el passat diumenge, 9 d’octubre, per 28 a 12 davant el Rugbi Club Mataró en el seu primer partit, en l’estrena de la nova temporada de rugbi. La derrota és un toc d’atenció per un equip que l’any passat va fer una temporada magnífica en el seu retorn a la categoria sènior del rugbi català. Cal destacar que el Mataró va ser campió de la segona divisió catalana en darrera temporada.

   

  La derrota d’aquest primer partit, va ser doblement amarga, perquè els Taurons de Badalona podien haver encarrilat i guanyar aquest partit des del seu començament. De fet, durant la pretemporada de preparació, del passat mes de setembre, el Badalona va derrotar de manera clara a l’equip de rugbi de la capital del Maresme.

   

  El Badalona va començar portant el partit al seu terreny amb joc ràpid a la mà. La primera part va acabar amb el resultat de 9 a 12 favorable als badalonins. A més el Mataró no va ser capaç de plantar la pilota dins de la zona de marca badalonina. Tots els punts del Mataró van aconseguir-se per la transformació dels xuts de tres cops de càstig.

   

  En començar la segona part, l’equip del Mataró va començar a posar la directa i, de mica en mica, va fer el seu control de joc i de la pilota. Durant els deu primers minuts, el Badalona encara va plantar cara al partit, però una bona jugada del Mataró de tota la seva línia, que va acabar amb assaig, els hi va obrir la porta del partit. El RC Badalona va intentar amb canvis de davanters i tres quarts adreçar però no va ser possible.

   

  És sense dubte el primer partit de la temporada i s’espera que l’equip dels Taurons vagi creixent durant els pròxims partits en resultats i actitud. Cal recordar que els badalonins no perdien un partit des de començaments d’aquest any, que va ser davant els Dragons de Santa Coloma.