El Rugby Badalona guanya a l’Osona per la mínima

0
    36
    Rugby Badalona.JPG

30/01/2017 – En un xoc d’alt voltatge amb un resultat ajustat de 35 a 33.

Estava escrit que el partit de rugbi d’aquest diumenge a Can Ferrater havia de ser un combat intens entre el segon i el tercer classificat de la lliga de Segona Divisió Catalana de Rugbi, i les expectatives que a priori tenia aquest enfrontament s’han complert.

Aquest era un partit que enfrontava dos equips que estan fent una bona temporada i s’ha notat la intensitat del xoc durant tot el duel.

Poc després del xiulet d’inici, els d’Osona Rugby Club es van posar per davant en el marcador pràcticament en la primera jornada. Semblava que els Taurons de Badalona havien sortit poc concentrats però, de mica en mica, s’han anat fent amb el control del partit amb possessió de la pilota i un joc ràpid a la mà.

El Rugby Club Badalona havia despertat i començaven a dominar el joc mentre que els Cracs d’Osona responien amb el que millor saben fer, joc del paquet de davanters. Al final de la primera part, el resultat era favorable per als badalonins amb un clar 21 a 7 al marcador.

Aquest resultat al final dels primers 40 minuts feia presagiar que hauria de ser una trobada tranquil·la pels badalonins, res més lluny de la realitat.

A la segona meitat, els Taurons van començar a moure la seva banqueta per donar descans als seus jugadors, però els canvis no van acabar de mantenir la línia de joc que esperava l’equip tècnic. L’Osona ho va veure clar i no va donar el partit per perdut i, a poc a poc, va aconseguir el control de la pilota, del camp i del partit. La possessió de la pilota va permetre als Cracs acostar-se a la zona de marca badalonina, en diferents ocasions, fins al punt que es van posar per davant del marcador.

Els de Badalona tampoc van voler rendir-se i es van poder refer quan semblava que ho tenien més difícil. El domini alternatiu en el joc feia que no estigues gens clar de quin costat podia caure la victòria final.

En aquest partit destacar la feina de la tercera línia dels Taurons, que van treballar de valent per ajudar a frenar els constants atacs dels davanters de l’Osona i en llançar atacs sobre l’equip contrari. De fet quan faltava un parell de minuts per finalitzar, i amb el resultat en contra, la línia del Badalona van protagonitzar una jugada d’atac que va permetre la marca que va donar la victòria als Taurons per un resultat ajustat de 35 a 33.