El Sant Fruitós acaba fulminant una Minguella mermada (79 a 68)

0
    35
    j3.JPG

30/09/2013
    3 triples dels del Bages als últims 3 minuts, van acabar amb la resistència de la Minguella, que va haver de remuntar sense Castaño ni Ventura, que van ser baixa per lesió

La Minguella va patir la 2a derrota de la temporada en caure a la pista del Sant Fruitós per 79 a 68.

Els de Pere Garcia no van poder comptar ni amb Ventura ni Castaño per lesió, els 2 reforços de lliga EBA que han fet aquest any, i ho van pagar contra un rival que ha guanyat els seus 2 partits a casa.

Tot i el bon inici dels blaus, que en els primers compassos van agafar un avantatge de 6 punts, els del Bages van ser els que van dur la iniciativa durant tot el partit.

La Minguella no estava tant agressiva com de costum, i l'intercanvi de cistelles no els afavoria.
    A més, el Sant Fruitós va fer un joc massa dur pels de Badalona, que els van anul·lar.

Malgrat tot, la Minguella va tenir opcions fins a falta de 3 minuts (64 a 64), però 3 triples seguits dels locals, van acabar de certificar la derrota.

El proper partit de la Minguella serà el dissabte a Casagemes les 19:15 contra l'UBSA.