El Sant Josep i un aficionat organitzen el primer All Star de la Copa Catalunya

  0
  panoramica final.JPG

  11/04/2013
  L'acte, amb concurs de triples i partit de les estrelles, està emmarcat en el projecte per salvar el Centre Parroquial

  Qui és el millor triplista de la Copa Catalunya? Quins són els millors jugadors? Qui guanyarien, les estrelles del grup 1 o les del grup 2?
  Són preguntes que es fan els aficionats de qualsevol competició, també de la Copa Catalunya, i que gràcies al Sant Josep i a un aficionat tothom podrà disfrutar veient-ne la resposta amb l'organització del primer All Star.

  La idea no sorgeix d'un aficionat qualsevol, sinó conegut a les xarxes socials @aburridocopacat, que en el seu web, actualitza les estadístiques dels equips i jugadors, ofereix els rànquiings de cada categoria i publica una revista digital setmanal amb continguts d'interès per la categoria.

  @aburridocopacat reconverteix d'aquesta manera la idea del portal Basket24h que l'any passat ja va organitzart un esdeveniment similar amb els jugadors de la 1a Catalana i que també col·laborarà amb l'All Star 2013 

  Si a l'empenta d'aquests anònims se li sumen les ganes del projecte "Salvem Sant Pep" i el magnífic emplaçament per muntar aquest event, l'equació és perfecte.

  L'All Star 2013 es celebrarà el 22 de Juny a la tarda. Obriran foc els millors jugadors de la 1a catalana que disputaran un triangular (16:30).

  A les 17:45 es farà el concurs de triples, del que encara no es coneixen els participants, i a les 18:30 el partit de les estrelles, que tot i que encara no s'ha explicat el format, ja està generant molt expectació.

  A les 20h es farà l'entrega de trofeus i tot seguit un sopar popular per ajudar a la plataforma que des de fa temps, intenta recollir 24.000 euros per fer les obres necessàries per no tancar el Centre Parroquial.