El Sant Josep no pot rematar la feina (75 a 77)

x publicar dario.JPG

12/02/2013
    Els parroquials van eixugar 22 punts de diferència però no van poder culminar la remuntada

El Sant Josep va caure a casa contra l'UBSA en un partit de contrastos.
    Els adrianencs van dominar amb claredat la primera part gràcies a una defensa que va anul·lar Dario i Reyes i no va permetre córrer als col·legials.
    A l'altre banda, a més, els de Xavi Castillo van estar molt encertats i van arribar a marxar a la mitja part amb un avantatge de 22 punts (22 a 44).

A la segona part tot va canviar. El Sant Josep va millorar en defensa gràcies a una defensa pressionant que va fer perdre moltes pilotes a l'UBSA i va eixugar la diferència amb les accions de Dario, que anotava –22 punts a la represa– i feia anotar.

Així, els parroquials van arribar a empatar el partit en el tram final (67 a 67). Llavors un 2+1 de Valle i un triple de Corrales van obrir una escletxa gairebé definitiva que només els errors adrianencs des del tir lliure va retallar fins el 75 a 77 final.