El Sant Josep regna al seu torneig: vibrant semifinal davant el Barça i finalista

0
    23

El Sant Josep supera el FC Barcelona Lassa a semifinals del II Torneig Internacional Cadet per un ajustat 80 a 82 i disputarà per primera vegada la final del seu campionat davant el Reial Madrid.

El Barça no podrà defensar el seu títol que el corona com actual campió del torneig. El conjunt blaugrana s'ha vist superat a un Sant Pep ple de gom a gom i davant un amfitrió lluitador des de l'inici i fins al final. El domini parroquial es va iniciar des del primer període, amb un ajustat però elevat marcador (21-29). El conjunt de Marcel Roca va solidificar la defensa encara amb més força durant el segon quart sense evitar que els blaugranes capgiressin el marcador (44-41).

A la represa i durant tot el tercer quart, el Barça va augmentar l'escletxa al marcador fins als 10 punts (69-59), deixant a l'ombra els 24 punts que sumava un enorme Gerard Soldevila. La remuntada dels badalonins, però, va arribar durant els darrers 10 minuts de partit, amb èpica. A poc més d'un minut pel final, Sant Josep va capgirar el marcador i va guanyar el partit per només dos punts, 80 a 82.

Amb aquesta victòria de prestigi i honor, el conjunt parroquial deixarà enrere la cinquena posició de l'edició anterior i sumarà, com a mínim, la medalla de plata del torneig.

El Divina Joventut lluitarà per la tercera posició

Malauradament, la final del II Torneig Internacional Cadet no tindrà sang 100% badalonina. El Divina Seguros Joventut de David Jimeno es va classificar per les semifinales del campionat després de superar la fase de grups una victòria contundent davant el KK Spar Sarajevo (66-103) però derrota la jornada inaugural contra el FC Barcelona (73-82).

Tot i aconseguir el bitllet per la ronda prèvia a la final, el Reial Madrid va mostrar-se superior a semifinals des de l'inici del matx i no va donar cap opció al conjunt verd-i-negre (122-40). Els de Jimeno lluitaran per la tercera posició aquest diumenge a les 10:30h, novament davant el FC Barcelona.