El Sant Josep respira al final de la primera volta (75 a 68)

  0
  x publicar.JPG

  21/01/2013
  Els parroquials són a un partit de la salvació i van vèncer El Masnou tot i els 17 punts de Marcos Morales a l'últim quart

  El Sant Josep va tornar a guanyar, deixant clar que és un equip que està creixent, i es va desfer d'El Masnou, un rival directe, per 7 punts de diferència.

  Els parroquials, que havien fet un treball específic de defensa durant la setmana, van anul·lar als del Maresme al 3r quart en el que van construir el triomf.

  Després d'un primer període igualat en anotació, amb menys encert que bones defenses (14 a 13), Diego Rodríguez va liderar els parroquials amb encert i molta agressivitat (37 a 32).

  A la represa els dos equips van sortir accelerats i els errors no forçats es van repetir a banda i banda del camp.
  Oscar Bueno va ser el més experimentat per aprofitar la situació i va acostar el seu equip a 3, però 4 punts de Vidal i un triple de Reyes van tornar a obrir la escletxa (46 a 37).

  El Sant Josep estava apretant en defensa mentre que al darrere El Masnou era intermitent i combinava bones accions amb defenses que anaven perdudes (57 a 46 min 30).

  Després d'un triple de Gavaldà i d'una cistella d'Hermoso -el seu treball jugant de 4 és vital pel joc del Sant Josep- els parroquials van aconseguir la màxima (67 a 52).

  Llavors va començar el recital de Marcos Morales, que es va carregar l'equip a l'esquena i va anotar 17 punts en l'últim període. El Masnou es va arribar a posar a 6 (71 a 65), però li va faltar encert exterior i seguretat en els tirs lliures per poder tenir opcions.