El Santa Coloma continua amb velocitat de creuer (65 a 83)

0
    26
    04/03/2014
    Els colomencs van derrotar al Cic i encaren amb optimisme el tram final de temporada

El Santa Coloma va aconseguir la 18a victòria de la temporada en derrotat al CIC per 65 a 83. Amb aquest triomf, els de Toni Suàrez en tenen 2 d'avantatge respecte el Ciutat Vella, el principal perseguidor.

Tot i la diferència final, els colomencs van tenir més problemes dels previstos per superar un rival molt ben posicionat i que mai es va donar per vençut

La bona sortida dels vermells, amb López com a protagonista, va donar els primers avantatges (20 a 13).

El Cic però, es va aferrar al matx (28 a 25), però els de Toni Suàrez van estar molt agressius de cara a cistella al final de quart, i de la mà d'Adri Sànchez van tornar a posar espai en el marcador (41 a 30).

A la represa, el Santa Coloma va sortir amb la voluntat de deixar el matx enllestit, i entre López, Carlos Sànchez i Nil Vidal van combinar-se per eixamplar la diferència fins els 20. (55 a 35). 7 punts de Ginferrer van aturar el cop (58 a 45), però amb els punts d'Aguilera, el Santa Coloma va tornar a tancar el quart per sobre els 15 punts (64 a 48).

En un últim quart de tràmit, hi va haver minuts per tothom i la diferència es va estabilitzar al voltant dels 20 punts.

Aquest dissabte el Santa Coloma mirarà de mantenir la bona dinàmica a les 19:30 a casa contra el Guinardó.