El Santa Coloma pateix però es manté invicte (68 a 67)

0
    26
    santa coloma.JPG

22/10/2013
    Els colomencs van estar a punt de deixar escapar un matx que guanyaven per 18 punts a l'últim quart

Per 3r partit consecutiu el Santa Coloma va patir per superar un rival de la part baixa de la classificació, però la victòria contra el Cic els permet seguir com a líders invictes de la 2a Catalana.

Els de Toni Suàrez van dominar el partit amb claredat durant 30 minuts
    El control del rebot en els primers compassos va permetre anotar en contraatacs fàcils, i en els últims minuts del 2n quart, l'avantatge va créixer fins els 10 punts (32 a 22).

A la represa, el Santa Coloma va viure els millors moments ofensius, gràcies a l'encert exterior de Carlos Sànchez, però López i Simon, els millors jugadors del CIC començaven a entonar-se (50 a 37).

Al darrer període, els colomencs van arribar a gaudir d'una renda inicial de 18 punts (58 a 40) però a partir d'aquell moment, la pressió defensiva a tota pista del Cic, i l'encert de Simon però sobretot de López -17 punts al quart- van anar estrenyent el marcador fins l'últim minut.
    A la darrera jugada però, López va fallar el tir que hagués pogut donar la victòria al Cic però la pilota no va entrar.

Els millors dels locals van tornar a ser Àlex López (9 punts, 10 rebots i 8 assistències) i Carlos Sànchez (12 punts amb 5 triples).

El proper partit del Santa Coloma serà dissabte a les 19:30 a la pista del Guinardó.