El Seagull fa suar el ‘nou’ Espanyol (0-0)

  0
  el-seagull-tuteja-l-espanyol-pero-cau-als-penals.jpg

  27/08/2016 – Els errors comesos en la tanda de penals impedeixen a les gavines accedir a la final de la Copa Catalunya.

   

  El Municipal Germans Gozalbo de Mollet del Vallès acolliria l’estrena oficial del Seagull 2016-2017. El conjunt de Jordi Ferrón buscava accedir a una històrica final de Copa Catalunya, deixant fora de combat el renovat Espanyol de Tony Polidano.

   

  Un guió d’igualtat i d’alternatives en el joc regnaria al llarg de tot l’enfrontament jugat a Mollet. Les gavines, mantenint el segell del curs anterior, tornarien a mostrar-se com un bloc molt sòlid i ordenat en defensa, i alhora sabrien generar algunes ocasions perilloses.

   

  Els reforços efectuats pel Seagull en la línia ofensiva ja comencen a oferir un bon rendiment, ja que ara no només és Yosse qui pot desequilibrar en punta d’atac. La semifinal començaria amb un parell d’ocasions de Lombi i Torralbo, accions complementades posteriorment amb dues jugades de Baudet i Elba que Nagel sabria resoldre amb eficàcia.

   

  L’avenç del cronòmetre faria despertar el Seagull i les blaves s’aproximarien amb perill a l’àrea de l’Espanyol mitjançant un cop de cap de Mar Torras i amb un xut de Carol Miranda.

   

  A la represa, Yosse seria objecte d’un possible penal per part d’Inés Juan, infracció que el col·legiat deixaria passar. La igualtat es mantindria fins al temps afegit, instant en el qual les gavines disposarien de dos córners que no es podrien aprofitar.

   

  En la tanda de penals definitiva, l’Espanyol exhibiria un cent per cent d’efectivitat, mentre que a les files del Seagull Carol Miranda i Xènia Royo errarien els seus xuts (4-2). Tot i mostrar un gran nivell competitiu, el bloc de Ferrón es veuria apartat de la final de la Copa Catalunya.