El Seagull recupera la moral a la Copa Catalunya (2-2)

  0
  DSC_0312 copia.JPG

  27/06/2016 – El conjunt de Jordi Ferrón oblida el tràngol patit en l’últim partit del play-off i es classifica per primer cop per les semifinals de la competició.

   

  La capacitat competitiva del CE Seagull és ja del tot inqüestionable. Només una setmana després de veure com el somni d’ascendir a Primera s’escapava en el darrer sospir, les gavines aconseguirien retrobar-se amb les bones sensacions.

   

  El bloc de Jordi Ferrón visitava el Complex Municipal Julio Méndez buscant el bitllet per les semifinals de la Copa Catalunya, objectiu que calia assolir superant l’Atlètic Prat.

   

  L’eliminatòria de quarts estaria marcada pels penals, tant en el temps reglamentari com en una tanda on les badalonines es mostrarien molt més efectives.

   

  Abans d’arribar a la mitja hora de partit (26’), una rematada de Bea li donaria al Seagull un avantatge (0-1) que l’Atlètic Prat podria neutralitzar. Mireia Garcia (52’) i Ángela Barroso (70’), aquesta última des dels onze metres, s’encarregarien de capgirar el resultat durant el segon temps (2-1), però llavors arribaria la diana d’Alba Gordo, també de penal (73’).

   

  Després del xiulet del col·legiat, l’eliminatòria es decidiria des del punt fatídic. En aquestes circumstàncies, el Seagull demostraria saber gestionar millor la pressió i podria doblar l’efectivitat mostrada per l’Atlètic Prat (2-4 als penals).

   

  Les gavines aconsegueixen per primera vegada arribar a unes semifinals de Copa Catalunya, horitzó on hi espera el RCD Espanyol de Superlliga. A finals d’agost, la formació de Ferrón buscarà la final.