El tanatori de Badalona estrena pàrquing i escales mecàniques

  0
  IMG_0221.JPG

  11/10/2013 – La companyia encarregada de la gestió ha construït un nou edifici on podrà atendre les famílies; també ha habilitat un aparcament de 47 places, des del qual es pot pujar amb les noves escales mecàniques.

  El Tanatori de Badalona ha ampliat les seves instal·lacions amb un nou edifici destinat a l’atenció als familiars. A més s’han millorat els accessos amb la construcció d’un nou aparcament de 47 places i d’unes noves escales mecàniques que permeten arribar al tanatori des del nou aparcament i des de la parada de transport públic situada a la carretera de Can Ruti.

   

  El nou edifici està concebut com una continuació de l’existent fins al punt que manté la mateixa estètica. També s’ha procurat limitar l’impacte paisatgístic fent que la nova construcció estigui situada sota la plaça d’accés al recinte i respectant les condicions visuals i topogràfiques del solar. La unió entre els dos edificis dóna lloc a una nova entrada al tanatori.

   

  L’altra gran novetat afecta als accessos ja que la nova zona d’aparcament de 47 places, situada en la part baixa del Tanatori, permetrà descongestionar les zones d’aparcament actuals i el trànsit que se’n deriva, amb la intenció de millorar la mobilitat i la comoditat dels usuaris. Per facilitar l’accés des de la carretera de Can Ruti, on s’ubica l’aparcament i la parada de l’autobús urbà, s’ha instal·lat un conjunt d’escales mecàniques desenvolupades en dos trams, i amb un espai al mig, que fa de mirador.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat satisfet i creu que es dóna resposta “a una reivindicació dels usuaris d’aquest equipament, molts dels quals són persones grans que tenen dificultats per pujar escales”, ha afirmat.

   

  Per la seva banda, la directora general de Pompes Fúnebres de Badalona, Serveis Funeraris, Ana Gassió, ha considerat que “el nou edifici i els nous accessos ajudaran a millorar el servei”. “La nostra empresa té una clara voluntat de servei que ens empeny a millorar cada dia, no només les instal·lacions, sinó també l’atenció als familiars”, ha afegit.