El Tanatori de Badalona reforça el seu compromís social signant un acord amb la Fundació Ateneu Sant Roc

  0
  PFB Tanatori Badalona.jpg

  El Tanatori de Badalona, gestionat per PFB Serveis Funeraris, ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Privada Ateneu Sant Roc. Una nova aliança que neix amb la voluntat de contribuir a la tasca d’aquesta entitat badalonina, que treballa per l’atenció social del barri de Sant Roc juntament amb el seu veïnat.

  Com a empresa amb orígens a Badalona i implicada en el teixit social de la ciutat, PFB Serveis Funeraris continua avançant en l’àmbit de la responsabilitat amb les persones i l’entorn. Tal com reconeix la directora general de l’empresa, Ana Gassió, “aquest acord amb l’Ateneu Sant Roc significa un pas més en el nostre compromís amb la ciutat. En la nostra filosofia, hi ha la voluntat d’involucrar-nos tant com sigui possible al territori, a través de projectes que ajudin a dinamitzarlo i que, sobretot, contribueixin en la millora de la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten”.

  En aquest sentit, PFB, a través del Tanatori de Badalona, donarà suport als diversos projectes educatius, socials i culturals de la Fundació Ateneu Sant Roc, adreçats a infants, joves i adults, amb especial incidència als col·lectius més vulnerables o en risc d’exclusió social, en un barri que compta amb 14.000 habitants.

  La signatura de l’acord, que s’ha dut a terme a la seu de l’Ateneu Sant Roc, ha comptat amb la presència de la directora general de PFB Serveis Funeraris, Ana Gassió, i de Juanje Guerrero i Salva Figuerola, president i director de l’entitat social badalonina, respectivament, així com de diversos representants de les àrees d’administració, assessoria i operacions del Tanatori de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí