El Tennis Taula Badalona premiat per partida doble a la Gala de Mundo Deportivo

  0
  CTT Badalona 2.jpg

  02/11/2017 – El Titus Badalona i el Sosmatic Badalona recullen el premi per l’ascens a Primera Divisió i a Divisió d’Honor, respectivament.

  Nit especial per al Club Tennis Taula Badalona a l’Hotal Joan Carles I de Barcelona, on ha estat guardonat amb dos trofeu a la nit dels Campions de Mundo Deportivo. A la gala es van premiar tots els clubs de tots els esports que han assolit un ascens de categoria en qualsevol lliga de categoria estatal.

   

  Adrià Fernàndez, jugador del primer equip, va sortir a recollir el premi de l’ascens del Titus Badalona a Primera Divisió Estatal, en una Fase d’Ascens celebrada a Don Benito (Extremadura) amb un equip format per Nolis, Serra, Lloret i Bocanegra.

   

  Àngel Carrión, jugador també de l’equip que ha aconseguit l’ascens a la categoria de plata de tennis de taula, va pujar a rebre el trofeu aconseguit per Fernàndez, Miranda, Navarro, Moregó i el mateix Carrión durant la Fase d’Ascens celebrada a Calella.

   

  Joan Moregó, un dels artífexs de l’ascens a Divisió d’Honor del Sosmatic Badalona, també va assistir a la gala i va recollir el premi del CTT Calella, club del qual en va defensar els colors diverses temporades.

   

  La darrera vegada que el club badaloní va resultar premiat amb el Trofeu Campions fou la temporada 2013-2014 per l’aleshores històric ascens a Primera Divisió.