El Tiana no perdona contra el cuer (98 a 79)

0
    19
    tiana.JPG

06/11/2013
    Els de Ramon Pla van trencar el partit amb un 12 a 0 a la represa i van arribar a guanyar de 30

El Tiana no va fallar i es va desfer amb comoditat del Ripoll, l'únic equip de la categoria que encara no s'ha estrenat

Els visitants només van aguantar els primers 10 minuts. Al 2n període, el Tiana va arribar a marxar de 12, tot i que al descans només tenia un avantatge de 9 punts.

A la represa però es va acabar el partit. Un 12 a 0 de sortida va aplanar el camí perquè a meitat de quart la diferència ja fos de 30
    Al tram final, Ramon Pla va poder donar minuts per tothom. De fet, l'anotació va estar molt repartida ja que si bé l'equip va anotar 98 punts, cap jugador va passar de la vintena.

El proper partit del Tiana serà diumenge a les 19h a la pista de La Bisbal.