El Tiana podrà sentenciar a casa (72 a 73)

  0
  chema i carles.jpg

  20/05/2013
  Els de Ramon Pla van guanyar el primer partit a la pista del Bàsquet Ribes i podran segellar la permanència a la 1a catalana a casa

  Si fa 6 mesos li haguessin dit als jugadors del Tiana que es podrien salvar guanyant un partit a casa, tots haurien signat.

  Els del Baix Maresme han tingut molts problemes aquesta campanya, i han estat flirtejant amb el descens directe fins les últimes jornades.

  Des del Nadal, ja eren conscients que haurien de lluitar a la promoció, i ara, són a només un partit d'aconseguir la salvació.

  Els de Ramon Pla van aconseguir esgarrapar la victòria a la pista del Bàsquet Ribes, en un partit que van haver de remuntar.

  La bona sortida dels locals, amb l'exparroquial Fígols al capdavant, preveia una victòria fàcil del Ribes (12 a 26).
  Marcos i Gonzàlvez perforaven la defensa amb 3 triples aprofitant que Fígols era el centra d'atenció prop de l'anella.

  Tot i això, el Tiana té jugadors amb molt de caràcter, i de la mà de Ruiz i amb la bona feina de Giménez i Buira sota els cèrcols, va etzibar un 11 a 32 que els va fer anar 7 amunt a la mitja part (37 a 44).

  A la represa, el Tiana va mantenir la iniciativa, però el Ribes es va acostar al marcador amb la presència de Fígols, que va anotar 8 punts gairebé seguits (49 a 52).

  Dos triples de Parra i Marcos van capgirar el marcador momentaniament (58 a 57), però Buira tornava a posar per davant al Tiana, que entrava als 2 últims minuts empatant a 66.

  Llavors, 6 punts ràpids de Raventós i Buira van donar un coixí vital i a la fi definitiu pels visitants (66 a 72) que Ruiz es va encarregar de mantenir des del tir lliure.

  El Ribes però, encara va tenir un últim tir per endur-se el partit, però la pilota no va entrar.

  Ara el Tiana pot sentenciar la eliminatòria a casa, el diumenge a les 17h.