El Tricicle encetarà al setembre la nova temporada als teatres municipals

  0
  Tricicle.jpg

  23/07/2013 – La nova programació arriba amb novetats com les "Nits d'Estrelles al Principal", dedicades a actuacions de bandes musicals, o les ofertes per la generació nascuda el 1995.

  La Temporada de Teatre, Música i Dansa de la propera tardor als teatres municipals de Badalona tindrà com a novetat més destacada la posada en marxa d’un cicle musical que porta per nom “Nits d’Estrelles al Principal”. Aquesta iniciativa, que compta amb el patrocini de l’empresa Estrella Damm, aspira a portar a l’escenari del Teatre Principal els millors grups de la música pop actual.

   

  En aquesta primera edició “Nits d’Estrelles al Principal” comptarà amb les actuacions de formacions força conegudes com Dorian, The Free Fall Band, El Petit de Cal Eril, Maria Coma, The Manzelles, Bikimel i el quartet barceloní Manel que el divendres 25 d’octubre presentarà el seu darrer treball titulat Atletes baixin de l’escenari.

   

  Espectacles teatrals de tota mena

  Els muntatges teatrals ocuparan també bona part de la programació començant pel grup Tricicle, que obrirà la temporada el 21 i el 22 de setembre amb el seu darrer espectacle de creació Bits. Els seguiran muntatges com Bona gent una obra de gran format guanyadora d’un premi Pulitzer, amb un repartiment encapçalat per Mercè Arànega i Àlex Casanova; o Smiley, una història d’amor de l’autor català Guillem Clua. Altres espectacles que s’oferiran als teatres municipals són Ivan i els gossos amb Pol López ,Cosmètica de l’enemic, amb Lluis Soler i Xavier Ripoll, Red Pontiac, amb Cristina Cervià i Miriam Iscla, i Espriu!, un homenatge al poeta interpretat per Clara Segura. Màrcia Cisteró i Oriol Broggi. A més, es podrà veure a l’humorista David Guapo i una representació de La Flauta Màgica de Mozart, segons la versió de Variacions Dei Furbi.

   

  Torna Badalona a Escena

  La temporada de tardor apostarà un cop més pel teatre badaloní, amb una nova edició del cicle Badalona a Escena. Grups de teatre o de les arts escèniques de la ciutat portaran els seus muntatges al teatre Zorrilla, entre els quals hi haurà l’estrena de l’obra del badaloní Albert López Vivancos El desert de l’oblit o l’actuació del Jove Ballet Clàssic, amb La Sylphide. Per altra banda, la música serà la protagonista del Concert de Santa Cecília que oferirà la Banda Simfònica de Badalona.

   

  Els espectacles per a un públic familiar, programats per la Xarxa, també tenen el seu espai habitual, amb noms com el pallasso Marcel Gros o personatges de conte com la Sireneta o Pinotxo.

   

  El Festival Internacional de Curtmetratges Filmets arribarà a la seva 39a edició i farà que Badalona i el teatre Zorrilla siguin, durant uns dies del mes de novembre, la capital mundial del curtmetratge.

   

  A més Badalona Cultura organitza activitats paral·leles per aprofundir en les propostes escèniques d’enguany, a través de trobades i fins i tot tallers amb els representants d’algunes companyies. L’entitat Amics del Teatre Zorrilla realitzarà diversos col·loquis sobre el món del teatre a l’Espai Betúlia, i l’associació cultural de poesia Pont del Petroli oferirà recitals poètics.

   

  “Per molts anys 18!”

  Una altra de les novetats de la temporada de tardor és una iniciativa que vol incentivar i fomentar el consum de cultura, i en especial de les arts escèniques, entre els joves de Badalona. La campanya “Per molts anys 18!” oferirà l’oportunitat als badalonins nascuts l’any 1995, que enguany fan 18 anys, d’adquirir una localitat gratuïta per a la majoria d’espectacles fins que s’exhaureixin les entrades previstes per aquesta promoció.

   

  Descarrega't a continuació la programació de temporada completa: