El Tricicle obre el teló del Teatre Zorrilla amb el seu espectacle ‘Bits’

  0
  Tricicle.jpg

  21/09/2013 – El famós grup dramàtic estrena aquesta cap de setmana la temporada de teatres municipals a Badalona amb una doble sessió: avui i demà.

  La temporada de teatre, música i dansa d’aquesta tardor als teatres municipals de Badalona dóna el tret de sortida aquest mateix cap de setmana amb una de les sessions dobles més esperades i perseguides des que es van posar a la venda els abonaments i les entrades. El grup Tricicle serà l’encarregat d’obrir el curs el dissabte 21 i el diumenge 22 de setembre amb el seu darrer espectacle de creació, Bits.

   

  Durant més de 32 anys de teatre gestual, Tricicle ha omplert els teatres amb espectacles de la talla de Manicomic, Terrrific, Exit o Slastic, entre d’altres. Ara ens ofereixen Bits, el seu darrer espectacle. I amb la intenció d’aconseguir una gran densitat de gags per minut, gairebé a cop de ratolí virtual, en un sol clic o en un mil·limil·limil·lisegon, passen d’un sketch a un altre, canvien de tema, de decorat, de personatges, d’ulleres, de sexe i fins i tot fan un homenatge a aquells que els han precedit. Si els bits són unitats mínimes de informació binària, Bits és un espectacle digital en codi de gags trinari. Tricicle li treu la llengua a Internet!

   

  Tricicle és una companyia catalana de teatre gestual, on l'humor és la base fonamental de tots els espectacles. El grup gira entorn a tres actors-fundadors: Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir.