Els barris estan de festa major

  0
  Sardinada.JPG

  30/05/2014 – Barris com Bufalà, Morera, Pomar, Sant Mori de Llefià, Centre i Nova Lloreda Nord estan de festa major aquest cap de setmana amb una varietat d'activitats.

  La setmana passada diversos barris de Badalona estaven de festa major: Can Clarís, Casagemes, Congrés i Bufalà. Ara, aquest cap de setmana les festes continuen en altres punts de la ciutat com a la Morera, Pomar, Sant Mori de Llefià, Can Mercader, Centre i Nova Lloreda Nord.

   

  Bufalà

  En traslladem al barri de Bufalà, residències, esplais, centres escolars i associacions, entre altres, es reunien diumenge a la plaça Antonia Boada per celebrar la Fira d’Entitats que l’AV de Bufalà ha organitzat per donar el tret de sortida a les seves festes. A més, es van realitzar activitats infantils de tot tipus i una demostració de tai-txi. Una botifarrada va concloure aquesta primera trobada perquè destacar que les Festes de Bufalà s’han celebrat durant al llarg de tota aquesta setmana en què s’han realitzat diverses activitats esportives i culturals adreçades a tot el públic. Aquest diumenge, 1 de juny, la plaça Antonia Boada tornarà a ser l’escenari d’una diada esportiva i dinar popular, entre altres, per finalitzar les festes d’aquest barri.

   

  Morera

  Amb el lema ‘Som Joves. Som del barri’, l’Associació del Lleure El Gripau Blau celebra les festes de la Morera com cada any des del 1992. Inicien aquest divendres, 30 de maig, a les 17h amb un torneig de ping-pong des del Centre Cívic de la Morera. La festa continuarà fins diumenge a diferents punts del barri, com al parc del Serentill o el carrer Pirineus; però destacar la cercavila que es realitzarà a partir de les 17h del dissabte.

   

  Pomar

  Des del barri de Pomar, la seva associació de veïns convida aquest divendres, 30 de maig, a partir de les 17h a la preparació d’un sopar popular que tot seguit es degustarà de cara a la nit amb una actuació musical. De cara al cap de setmana, dissabte, de 17 a 01h es realitzaran activitats infantils, xocolatada, sardinada, havaneres i actuació d’un grup musical; i diumenge, a les 13.30h, botifarrada popular i a les 18h, tarda musical. Totes les activitats de la festa tindran cita al Camp de Futbol de Pomar.

   

  Sant Mori de Llefià

  A la plaça de les Palmeres, l’AV de Sant Mori de Llefià celebra aquest cap de setmana les seves festes. Dissabte, a les 10.30h, festa infantil  amb la participació de l’AMPA Antoni Botey i l’Esplai Chiribiripum; a les 17.30h, xocolatada i actuació de Màgic Empenta, i a les 22.30h, ball amb el grup Duo Triangle. I diumenge, a les 11h, gran sardinada popular, i a les 18h, actuacions de diverses entitats de Badalona.

   

  Can Mercader

  L’AV de Can Mercader organitza per aquest dissabte amb festa de l’escuma al matí, i xocolatada i pallassos per la mainada a partir de les 18h a la plaça Lluís Solà i Escofet.

   

  Sardinades

  Finalment, destacar la celebració de tres sardinades a tres punts diferents de la ciutat. Dissabte, a les 19h, a la Pista Poliesportiva Nova Lloreda, i a les 20h, Festa a Baix a Mar, a càrrec de l’AV del Centre, que a més d’una sardinada hi haurà rom cremat i havaneres amb el grup Port Bo. I diumenge, de 9 a 14h, la plaça de les Gavines acull la sardinada organitzada per l’AV Can Solei.