Els Castellers de Badalona s’aixequen a la diada de Guissona

  0
  castellers.jpg

  05/11/2013 – Després de diverses actuacions amb mala sort i entrebancs, els Micaco descarreguen un quatre de set, un quatre de sis amb agulla i un tres de sis amb agulla.

  Els Castellers de Badalona van recuperar forces i moral aquest diumenge a Guissona. Tot i ser un pont llarg, poc més d’un centenar de membres es van desplaçar a la cita. En primera ronda es va optar per la precaució inicial i es va obrir amb un quatre de sis amb agulla sense complicacions.

   

  La bona afluència de camises va permetre pujar una marxa i atacar el quatre de set. Un castell que, tot i presentar algun canvi, va pujar decidit i controlat, i va servir per treure l’espineta de la darrera diada, en la qual no es va poder assolir.

   

  En tercera ronda també hi va haver dubtes sobre quin castell calia alçar. Finalment es va optar per rodar el tres de sis amb agulla, amb bones formes i alguna estrena.

   

  La diada es va arrodonir amb un altre pilar de cinc. Valoració positiva dels badalonins, que la setmana vinent afronten amb ganes l’actuació a Sant Cugat, on esperen poder tornar a fer dos castells de set o alguna sorpresa. Més enllà, l’objectiu per a la diada de la colla és ben clar: tres de castells de set.