Els cementiris i tanatoris de Badalona preparen activitats especials per Tots Sants

  0

  Davant la proximitat de Tots Sants i el Dia dels Difunts, els propers 1 i 2 de novembre, PFB Serveis Funeraris prepara els tanatoris i els cementiris de Badalona.

  L’empresa funerària organitza activitats especials com cerimònies religioses i laiques en record als difunts, concerts de música clàssica o pregàries. Així mateix, a partir d’aquesta setmana, s’amplien i es reforcen horaris i transports en el marc d’aquesta festivitat, que aquest any es podrà commemorar sense restriccions per primer cop després de la pandèmia.

   

  Un mur gegant i participatiu per trencar el tabú de la mort al Tanatori de Badalona

  Amb l’objectiu de convidar a la reflexió sobre la vida de forma participativa i contribuir a trencar el tabú que envolta la mort i el dol, el Tanatori de Badalona acollirà una pissarra gegant oberta a tothom que s’ubicarà a la zona de l’entrada del centre.

  En aquest mur efímer, ja que estarà penjat temporalment del 29 d’octubre al 2 de novembre, serà possible compartir-hi en públic els desitjos i aspiracions personals a través de missatges o dibuixos, a partir de l’enunciat “Abans de morir, vull…”. L’acció tindrà lloc en el marc del festival “Dando vida a la muerte”, que enguany celebra la tercera edició al nostre país.

   

  ACTIVITATS:

  Tanatori de Badalona

  • Activitat especialMural participatiu ‘Abans de morir, vull…’, un espai obert a tothom on poder reflexionar sobre la vida i contribuir a trencar el tabú que envolta la mort i el dol.

  Dies i horari: del 29 d’octubre al 2 de novembre, de 8.30 a 21.30 hores.

   

  • Camí del repòs, espai per al destí de les cendres als jardins del Tanatori de Badalona

  Horari especial: del 29 d’octubre a l’1 de novembre, de 8 a 17 hores.

   

  • Cementiris de Badalona: Sant Pere (Nou) i Sant Crist (Vell)

  Horari especial:del 25 d’octubre al 31 d’octubre, de 8 a 18 hores.

  Recomanacions: l’Ajuntament de Badalona recomana fer ús del transport públic per visitar els cementiris. No s’hi podrà accedir amb vehicle privat el dia 1 de novembre.

   

  • Parròquia de Sant Josep de Badalona

  Missa en record als difunts, amb acompanyament musical

  Dia i horari: dimecres, 2 de novembre, 20 hores.

   

  A la web del www.tanatoribadalona.com trobareu més informació sobre les activitats.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí