Els cines del Màgic tornen a oferir pel·lícules infantils en català a preus reduïts

    0
    cinema en catala.jpg

    22/10/2015 – El nou cicle de cinema infantil en català (CINC) arriba a les pantalles de Megacine Badalona amb la proposta de cinc pel·lícules d'animació actuals.

    El nou cicle de cinema infantil en català (CINC) arriba a les pantalles de Megacine Badalona amb la proposta de cinc pel·lícules d'animació ben actuals: Els mínions (Universal Pictures),Del revés (Pixar), La casa màgica (Studio Canal Bèlgica), Campaneta i la llegenda de la bèstia (Disney) i Home: llar, dolça llar (Dreamworks), que ja es va projectar el passat cap de setmana amb l’inici de les sessions, que es podran gaudir durant tot un mes.

    Durant cinc setmanes consecutives, els cinemes ofereixen les pel·lícules en doble sessió: dissabtes la les 16.15 i a les 18.15 hores, i diumenges a les 12.15 i a les 16.15 hores. El preu es manté en els 4 euros per a la compra anticipada i els 4,5 euros per a la compra de l’entrada el mateix dia, tant per a grans com per a petits. El CINC és una iniciativa del Consorci per a la Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià. A la seva página web podreu trobar tota la programació i descarregar les butlletes necessàries per a adquirir les entrades.