Els clubs de futbol volen assegurar-se de l’absència de legionel·la als seus camps

  0
  DSC_0391.JPG

  24/10/2017 – Declinen qualsevol responsabilitat que es derivi de la manca de manteniment de les instal·lacions.

  L'Associació de Clubs de Futbol de Badalona, la plataforma que aplega els principals equips de la ciutat, vol evitar riscos pel que fa a legionel·la, després del tancament de l'aigua al camp de futbol de Badalona Sud i poliesportiu de Casagemes. Les entitats han sol·licitat oficialment a l'Ajuntament un certificat de control de plaga a totes les instal·lacions “destinades al futbol”, així com “l'absència de risc de legionel·la”.

   

  “Aquesta associació ha reclamat a l'Ajuntament en moltes ocasions el manteniment de les instal·lacions municipals esportives destinades a futbol, sent una de les seves majors preocupacions el manteniment de calderes i conductes d'aigua”, relaten en la instància oficial.

   

  No obstant, denunci o per tercers, en que no han estat ateses “desde fa més de dos anys”, i per això declinen “qualsevol responsabilitat civil i/o penal” i fan “responsable a l'Ajuntament de qualsevol reclamació que rebin els clubs de futbol arran de danys patits pel mal estat i deficiències de les instal·lacions, en concret de les ocasionades com a conseqüencia d'infeccions de legionel·la”.

   

  Si no és possible entregar un certiciar oficial de control de la plaga de la legionel·la, sol·liciten un “informe municipal detallat amb els controls realitzats per l'Ajuntament, amb indicació clara i inequívoca de l'absència d'afectació” en cadascuna dels clubs de futbol.

   

  L'associació aplega els clubs de Badalona, Bufalà, Pomar, Llefià, Lloreda, Sistrells, Pere Gol i Young Talent.