Els cotxes elèctrics poden estacionar i recarregar-se gratis als pàrquings municipals

  0
  Aparcament El Viver - vehicles elèctrics.JPG

  30/03/2013 – L'Ajuntament ha iniciat una campanya per fomentar l'ús dels cotxes 100% elèctrics; els aparcaments de Pompeu Fabra, El Viver i Manel Valls tenen, cadascun, 6 places per estacionar i carregar els vehicles d'energia.

  Els vehicles elèctrics podran estacionar i recarregar gratis a Badalona als aparcaments gestionats per l’empresa municipal Engestur situats a les places de Pompeu Fabra i Manel Valls i a l’edifici El Viver.

   

  Per poder accedir a aquest servei, els vehicles hauran de ser 100 per cent elèctrics, i per tant no se’n podran beneficiar els models híbrids. A més els propietaris han d’acreditar ser residents de Badalona aportant el certificat d’empadronament.

   

  Els vehicles que reuneixin les anteriors condicions podran estacionar un màxim de 4 hores diàries en les places reservades per a vehicles elèctrics distribuïdes en els tres aparcaments municipals. A més podran fer servir els 18 punts de recàrrega existents, 6 en cada pàrquing.

   

  L’empresa municipal Engestur ha volgut posar en marxa aquesta iniciativa per impulsar l’ús del vehicle elèctric. La campanya estarà en vigor fins al 31 de desembre de 2013.