Els Dracs benjamins se salven d’un dolent cap de setmana

  0
  Dracs.jpg

  22/02/2017 – Els jugadors de la Sub-11 van salvar l’honor negre i plata en una jornada on la resta de categories (Sub-15, Open i Júnior) van patir dues derrotes en la Lliga Catalana.

   

  L’equip benjamí dels Badalona Dracs, que s’ha presentat en aquesta edició de la Lliga Catalana de Futbol Flag amb dos equips (Negre i Plata), va tenir una irregular jornada en aconseguir un triomf i una derrota cadascú. Els triomfs van ser davant els Granollers Fenix (el Negre per 27-6, el Plata per 25-7), mentre que ambdós es van veure superats pels Celtas de la Vall del Tenes en dos ajustats duels (18-20 i 14-19).

   

  Després de la disputa de la segona jornada, els Dracs Negre es troben en cinquena posició amb dues victòries i dues derrotes, mentre que sisena plaça l’ocupen els Dracs Plata amb un triomf i dues derrotes. La pròxima jornada de la LCFF Sub-11 se celebrarà el pròxim 18 de març, sent els Barcelona Búfals i Barberà Rookies els seus rivals.

   

  D’altra banda, els infantils de la Sub-15 van viure un desafortunat debut al partit dues derrotes en la jornada inaugural disputada el passat dissabte a Terrasa davant els Ironmans de Vinarós per un ajustat 14-16 i els Torrelles Legends per un 6-37. Pel que fa a la categoria Open, majors de 16 anys, van tenir la mateixa sort en debutar en la primera jornada de la Lliga Catalana amb dues derrotes celebrades al camp del Badalona Sud. El primer amb els Sant Fruitós Bucaners (46-0) i el segon amb els Terrassa Reds (6-31).

   

  Finalment, els júniors van perdre en Granollers davant L’Hospitalet Pioners en la sisena jornada de la XXVII LCFA Júnior per un clar 44-7. Després d’aquesta segona derrota consecutiva, els Dracs Júniors cauen fins a la setena posició sumant dos triomfs i quatre derrotes. En la setena jornada, que es disputarà el 19 de març a Badalona, rebran als actuals líders Argentona Bocs.