Els Dracs busquen la seva tercera final europea davant Frankfurt Universe

  0
  Dracs.jpg

  27/05/2016 – Després de les finals de 2002 i 2015, els badalonins cercaran aquest dissabte la seva tercera final de la EFL. Per això hauran de vèncer a Frankfurt Universe.

  Frankfurt Universe, equip creat en 2007 pels fans dels coneguts Frankfurt Galaxy, campió de la World League en 1995, 1999, 2003 i 2006, seran el rival dels Badalona Dracs aquest dissabte, 28 de maig a les 19 hores, en la tercera jornada de la lliga europea de futbol americà.

   

  Després del triomf dels badalonins davant Thonon Black Panthers per 46-41 a Badalona i la victòria dels germans davant el conjunt francès per un contundent 0-48, ambdós equips s'hi juguen el pas a la final de la EFL'16, on els espera Amsterdam Crusaders. L'equip neerlandès va sorprendre a tots en imposar-se en el Grup A, derrotant al vigent campió de la competició Kiel Baltic Hurricanes (24-31) i a Hamburg Huskies (64-19).

   

  El rival per als badalonins d'aquest dissabte, Frankfurt Universe, tan sols ha disputat tres partits aquesta temporada, el corresponent a la EFL i dos de la GFL, màxima divisió de la potent lliga germana. En el seu primer partit de la competició germana, els de Frankfurt van caure derrotats davant Schwäbisch Hall Unicorns per 26-21, vencent en la següent trobada a Sttutgart Scorpions per 43-49. La trobada d'aquest dissabte davant els Badalona Dracs serà la primera de la temporada davant la seva afició, que presumiblement omplirà les grades del Volksbank Stadion.

   

  El conjunt que entrena Markus Grahn retorna aquesta temporada a la màxima divisió germana amb les màximes expectatives, amb un gran pressupost, gràcies a l'acord a què han arribat aquesta temporada amb la multinacional Samsung.

   

  El quarterback americà Marcus Mc Dade, amb experiència en Sacramento State i Fresno State, lidera un atac en el qual destaquen els seus compatriotes Jesse Lewis, Nathaniel Robitalle, George Robinsons, Leon La Deuax o David Giron, receptor americà descendent d'espanyols. Juntament amb ells estaran els germans Kay Schulmeyer, Roscoe Baptiste, Ivo Schönbemer, Florian Babmuch, Nils Hampel, Lane Acheampong, Marco Wagner o el gal Mamoudou Doumbouya, tots ells internacionals amb les seves respectives seleccions nacionals.

   

  A la defensa d'Universe destaquen els americans Brandon Collier, Tyler Stoddard, Jerome Barnes i Nathaniel Morris, juntament amb els europeus Kevin Maier, Sebastian Silva, Dustin Illetschko, Martin Latka, Eric Reutemann, Benjameni Bubik o Daniel Stohbichler.