Els Dracs inicien el seu camí a l’Eurobowl 2014 davant Alphen Eagles

  0

  19/04/2014 – Avui dissabte a les 16h, el Camp del Montigalà acull una nova edició de l’Eurobowl 2014 en què els Badalona Dracs rebran a l’equip holandès Alphen Eagles

  Avui dissabte a les 16 hores, el Camp del Montigalà acull una nova edició de l’Eurobowl 2014 en què els Badalona Dracs rebran a l’equip holandès Alphen Eagles. 

   

  Per aquesta competició europea, els Dracs estan enquadrats en el grup A, al costat d’Eagles i Basel Gladiators. L’equip d’Eagles és conegut en el futbol americà espanyol en haver estat el rival de Pioners de L’Hospitalet la passada temporada a la EFAF Cup. L’equip holandès que va néixer el 1985, va disputar l’any passat la seva primera incursió europea, però és un dels equips principals d’aquest esport en el seu país. Amb gent experimentada entre les seves files fa que l’HC Errol Zeelfuik comptés per dirigir el joc amb els quarterback Richard Bouthoom i Tom Van Duijn; per al joc de carrera amb Jermaine Charles, Richard Konu; per joc aeri caldrà vigilar gent com Joris Hoogenboom o Edseon Sint Jago, i a la defensa Nick de Wilt, Aleks Popovic, Charles Earl o Erwin Gloudemans intentaran aturar a l’ofensiva local.

   

  Per la banda dels Dracs, Oscar Calatayud i Jesús Fernández comptaran amb la dupla de quarterbakcs que estan portant al capdamunt de la classificació a l’escaire negre i plata com són els quarterbacks nacionals Sergi Gonzalo i Ruben Beltrán, que juntament amb Quim Fornaguera, Curtis Canon, Joan Delgado, Oscar Olivenza o Mencel Daniel, entre altres, seran qui intentin doblegar la defensa holandesa. Per la seva banda, Daniel Ferrer, Jordi Brugnani, Albert Pascual, Gabriel Fernández o Marc Carmona seran part de la defensa del Badalona que intentarà impedir les anotacions d’Eagles.

   

  En aquesta ocasió, a més de comptar com sempre amb l’animació de les mini Glamcheers durant les pauses del joc i temps morts, els Castellers de Badalona faran una exhibició al mig temps.