Els Dracs tornen a guanyar a Europa a l’imposar-se per 21-7 a Alhpen Eagles

0
    24

22/04/2014 – L’equip de Badalona Dracs va aconseguir el passat dissabte, 19 d’abril, una important victòria a casa, per 21 a 7, davant dels Alphen Eagles, en un treballat partit contra un equip ben posicionat al camp.

El partit va començar amb l’entrada de les mini Glamcheers al camp, poc després era el torn dels Alphen Eagles, entrant seguidament entre un petit passadís de les cheerleaders amb la bandera en alt els Badalona Dracs, després d’escoltar els himnes nacionals dels dos països i efectuar el sorteig que va ser guanyat pels holandesos que rebrien. En els primers drives de joc, la defensa dels Dracs interceptaria mitjançant Albert Pascual i a partir d’aquest moment la defensa dominaria el partit, encara que Alphen Eagles mourien cadenes.

El primer touchdown seria de Cesar Brugnani qui amb una carrera anotaria en el primer quart per Dracs i Jordi Brugnani posaria el 7 a 0 en el resultat. En canvi, els Alphen Eagles no trigarien a igualar després de diverses passades de Tom van Duijin que va aconseguir que Romano Vogels atrapés l’oval convertint-lo en touchdown. Tom van Duijin empataria el partit a l’anotar el punt extra posant el marcador en 7 a 7.

En el segon quart, després de jugades de carrera de Jordi Brugnani, Joan Carles Bartra i una passada a Rodrigo Guzmán va posar als Dracs a la iarda 1 i Curtis Cannon amb una petita carrera aconseguiria anotar. Jordi Brugnani pujaria l’addicional arribant al mig temps amb el marcador a 14 a 7. Al mig temps, els Castellers de Badalona van fer una petita exhibició al mig del camp executant diverses torres, mentre que l’enxaneta portava la samarreta de Badalona Dracs.

A la represa del partit, durant el tercer quart, les defenses aconseguien aturar els atacs i no seria fins l’últim quart que a falta de tres minuts després d’una jugada de Sergi Gonzalo seria Rubén Beltran  qui anotaria gràcies als bloquejos del seus companys. Jordi Brugnani tornaria a anotar posant el 21 a 7 al marcador. Finalment els Alphen Eagles atacaven amb menys de dos minuts de rellotge, que una passada de Tom van Duijin era interceptat per Joan Carles Bartra que després d’una carrera de 60 iardes donava possessió als Dracs, que plantaven genoll finalitzant el partit.