Els especialistes arriben al CAP Gran Sol de Llefià, que ja funciona al 100%

  0
  CAP Gran Sol.JPG

  04/12/2014 – Aquesta setmana ha començat a funcionar al 100% el Centre d’Atenció Primària Gran Sol, situat al carrer del Doctor Bassols, al barri de Llefià.

  Aquesta setmana ha començat a funcionar al 100% el Centre d’Atenció Primària Gran Sol, situat al carrer del Doctor Bassols, al barri de Llefià. Amb la fase definitiva s’acaba de reordenar l’atenció primària als barris de la Salut i de Llefià, amb tres equips d’atenció primària (EAP) que atendran 65.453 ciutadans. Això permetrà una gestió més eficient i una millora en l’accessibilitat. El nou centre ha comportat una redistribució de la població assignada als CAP, segons la proximitat al seu domicili.

   

  El nou equipament compta amb nous serveis d’atenció pediàtrica, odontologia, atenció a la salut mental i consultes externes d’especialistes de l’Hospital Germans Trias en cirurgia general, aparell digestiu i dermatologia, que s’afegeixen a l’oferta de medicina de família i infermeria, que es van posar en marxa el passat juliol. Amb la incorporació dels nous professionals, la plantilla augmenta fins les 46 persones, amb 11 metges i 11 infermeres de família ; tres pediatres i tres infermeres de pediatria; tres odontòlegs i tres auxiliars d’odontologia o una persona d’atenció a la salut sexual i reproductiva, entre d’altres.