Els Micaco, 3rs classificats en la primera jornada del Concurs de Castells

  0
  15382166972_2f8cbd6b83_k.jpg

  30/09/2014 – La colla badalonina va igualar la seva millor actuació de la temporada, amb un 5de7, un 4de7 amb agulla i un 3de7 amb agulla; la pluja va obligar obligar a aturar les actuacions.

  Dos autocars plens de micacos es van desplaçar fins a Torredembarra aquest diumenge per participar en la jornada inaugural del XXV Concurs de Castells de Tarragona. L'objectiu dels Castellers de Badalona passava per portar a plaça els millors castells possibles dins la gamma que estan treballant, i l'aposta es va veure clara ja en primera ronda, on van presentar el 5de7, la construcció més important que ha aconseguit la colla durant la temporada. L'estructura es va mostrar menys nerviosa que en les anteriors ocasions i es va descarregar amb molt bones sensacions.

   

  Després d'assolir el seu sostre de la temporada, els badalonins van anunciar el 4de7 amb agulla per la segona ronda que, al contrari que el primer, van haver de treballar per anotar-se'l com a descarregat amb unes mides obertes a terços i un pilar defensat.

   

  La tercera ronda havia de servir per igualar la millor actuació de l'any, descarregant el 3de7 amb agulla, i així va ser. Tot i la pluja i que l’estructura es va anar obrint de mides, el castell va estar controlat en tot moment.

   

  El bon ritme va donar ales als de la camisa micaco, que es van llançar a assolir un 7de7 en ronda de millora, que va ser desmuntar l'11 de setembre i que només han assolit un cop a la seva història. La pluja, però, es va interposar i la diada va quedar parada a l'espera d'una millora del temps que no va arribar i que va obligar als organitzadors a suspendre la jornada. La classificació final va col·locar els Micaco en una molt meritòria tercera posició després d’igualar la millor diada de la temporada.