Els Micaco avancen amb bones sensacions cap a l’equador de la temporada

  0
  castellers.jpg

  09/07/2013 – Arriben aquest cap de setmana a Premià amb nous castells en ment després d'una gran actuació a Figueres i un cap de setmana de tràmit a les festes del Front Marítim de Badalona.

  Els Micaco es troben a un pas de finalitzar la primera part de la temporada i ho faran amb bones sensacions. Fa uns dies van anar a totes a Figueres. Més de 100 camises a plaça van aconseguir igualar la millor actuació d’enguany, viscuda durant les Festes de Maig. I aquest passat cap de setmana va continuar el rodatge a la platja de Badalona amb l’equip de rugby i a la festa del Front Marítim, tot un clàssic dels darrers anys.

   

  A Figueres, els Castellers de Badalona van descarregar en primera ronda un dels millors tres de set de l’any dels set que s’han assolit fins ara. El tres de set amb agulla va ser la següent figura en alçar-se a la rambla de Figueres. La bona dinàmica va entusiarmar la colla badalonina, que va voler igualar les Festes de Maig i es va llençar a la caça del quatre de set amb agulla, que no va poder ser una realitat fins el segon intent després d’una primera temptativa amb alguns problemes. La jornada es va tancar amb un vano de cinc, una estructura que no s’assolia fora de Badalona des de fa un any.

   

  Aquest cap de setmana va esdevenir una actuació de tràmit. Un any més, i degut a les importants baixes, la colla no ha pogut estrenar les festes del Front Marítim com a plaça de set i s’han assolit tres castells de sis bàsics. Dos pilars de quatre d’entrada i dos més de sortida, un tres de sis, un quatre de sis en el segon intent i un tres de sis amb agulla.

   

  Les sensacions són bones i s’ha de continuar constatant aquest diumenge a Premià de Mar. Els Micaco tenen dues diades abans del respir que precedeix la segona part de la temporada. Els propers objectius? Noves construccions com el cinc de set o el tres de set per sota, a més del castell estrella de la passada temporada, la torre de set.